Med magen fordøyer du

mer enn bare mat

Du fordøyer også dine opplevelser i livet; dine følelser og inntrykk. Hvis magen får for stor belastning vil det oppstå blokkeringer og diverse mageproblemer. Å løsne på stress og smerte i mageområdet vil derfor få positiv påvirkning på hele ditt liv.


Stress, dårlig mat, følelser, miljøgifter, traumer og dårlig kroppsholdning kan skape et usunt indre miljø som gjør at du føler deg sliten, får smerter i magen, har lav energi, eldes raskere og opplever ubehag, noe som reduserer din livskvalitet og handlefrihet.

 

Massasje av magen og de indre organer forebygger utallige plager. Hvis du derimot ikke tar vare på magen din, skaper det grobunn for utallige problemer.


Magemassasje, eller Chi Nei Tsang som det opprinnelig heter, er en naturlig og holistisk måte å ta vare på magen.

Etter snart et halvt liv med utforsking og læring i diverse helsepraksiser, samt skolering i vestlig skolemedisin, har jeg både et teoretisk og praktisk grunnlag for det jeg underviser i og tilbyr. Jeg deler gjerne av det jeg har lært på min helse og livsreise. 

Bestill tid ved å sende en melding via kontaktskjema.

Det finnes mye informasjon på nett om mat og forskjellige dietter og deres effekt på magen. Det finnes derimot veldig lite om hvordan hver enkelt kan ta vare på sin mage, og sine indre organer på en holistisk og skånsom måte.

Jeg har til nå laget ett kurs om dette, Indre Smil Meditasjon.

Flere kurs kommer, om alt fra egenmassasje, pusteøvelser, avspenningerteknikker og mer. Oppdateringer på dette kommer i løpet av 2023.

Indre Smil Meditasjon

Lær hvordan du nærer magen og de indre organene ved hjelp av tanker, følelser, pusten, oppmerksomheten og naturen.

Pusten og Magen

Kurs i egenmassasje

av magen og de indre organer