Magemassasje / Chi Nei Tsang

Magemassasje.no

Dersom en ikke finner tid til avspenning og bearbeiding av inntrykk i løpet av dagen, har negative følelser og stress en tendens til å lagres i kroppen som spenninger, smerter og blokkeringer. Over tid vil dette kunne skape alvorlige plager og sykdommer både i kroppen generelt, og organene spesielt.

Chi Nei Tsang er en effektiv behandling for å løse opp slike spenninger i, og rundt, kroppens organer. Chi Nei Tsang er en massasje av mageområdet som direkte påvirker de indre organene, og området rundt, som ofte gir en dypere avslapning enn tradisjonell massasje. Behandlingen gir en dyp følelse av ro og kontakt med kroppen, og har blant annet en svært positiv effekt på fordøyelsen. Behandlingen kan forebygge eller vesentlig redusere ulike fordøyelsesplager, astma- og allergiplager, søvnproblemer og korsryggplager. Organmassasje har en rensende og styrkede effekt på alle kroppens organer, magesekken, milten, tynntarmen og tykktarmen, nyrene, urinblæren, lever og galleblære, lungene og hjertet. På kvinner kan massasjen inkludere området rundt eggstokker og livmor, over kjønnsbenet. Massasjen kan også bidra til vektreduksjon eller stabilisering av vekt, og fører vanligvis til en god bedring av den allmenne helsetilstanden.

Har du vondt i magen, eller opplever ubehag med fordøyelse eller i bukregionen, gir denne behandlingen svært god effekt med noen enkle grep.

En Chi Nei Tsang-behandling inneholder massasje, veiledning, pust, avspenning og meditasjon.

I tillegg til ovennevnte gir en behandling positiv påvirkning på;

  • Fordøyelse
  • Eliminasjon
  • Stress
  • Lymfesystemet
  • Menstruasjonsplager
  • Emosjonelle traumer
  • Pust
  • Immunforsvar
  • Kroppsholdning

Bakgrunn

Grunnleggeren og utvikleren av Chi Nei Tsang er den verdenskjente taoistiske mesteren Mantak Chia. Chi Nei Tsang bygger på samme filosofi som bl.a akupunktur og kopping, med grunnlag i tradisjonell kinesisk medisin. Behandlingen er også en del av et integrert system for helsefremmende teknikker som taoistisk yoga, chikung, tai chi og meditasjon.

Hvordan foregår en behandling?

Massasjen foregår i en avslappet, fortrolig atmosfære. Den består av press på og massasje av mageområdet og rundt de aktuelle indre organene. Vanligvis vil det bli fokusert på ett eller to organer per behandling, og i løpet av 3-4 behandlinger vil man ha massert de fleste organene. I løpet av et behandlingsforløp kan hele bukhulen bli massert, fra brystbenet til kjønnsbenet, inkludert de ytre magemusklene og de dypere magemusklene, psoas og illiacus.

Behandlingen forgår helt eller delvis påkledd, med kun det aktuelle området eksponert. Det er en fordel å ha på seg løssittende klær.

Under behandlingen vil du også lære hvordan du enkelt kan massere din egen mage på en trygg og effektiv måte.

Mange vil kjenne seg positivt overrasket over effekten kun få antall behandlinger kan gi. Dersom en i tillegg regelmessig benytter de teknikkene en lærer for egenmassasje, vil grunnlaget for en vesentlig bedre helse og økt velvære i hverdagen være lagt! La den gode magefølelsen starte i dag!

Priser:

Jeg gjør oppmerksom på at jeg har vært nødt til å øke mine priser med 25% fra 1.1.2021, fordi regjeringen vil du skal betale mer for denne slags tjenester. Forslaget trer i kraft 1.1.2021, men skal drøftes i Stortinget på nytt, så det går ann å håpe det vil revurderer dette tiltaket!

1 time  - 1180 kr 

1,5 t - 1590 kr

3 x 1,5 t - 4400 kr (sparer 250 kr)

5 x 1,5 t - 7250 kr (sparer 500 kr)

10 x 1,5 t - 13500 kr (sparer 2000 kr!)

3 x 60 min - 3340 kr (sparer 200 kr)

5 x 60 min - 5450 kr (sparer 450 kr)

10 x 60 min - 9900 kr (sparer 1900 kr!)

Priser gjelder for behandling på mitt kontor i Oslo. Pakkene har en varighet på 2 år, hvis vi ikke avtaler noe annet.

Betaling kan skje med kort (via iZettle), Vipps, kontant eller du kan få tilsendt giro på e-post. Ved tilsendt giro følger et ekstra gebyr på 50kr.

BESTILLonline

Avbestilling av time må skje 24 timer før avtalt time, ellers må timen betales i sin helhet. Det er ingen re-fund med mindre dette avtales før kjøp.